Klubbmesterskapene 2016

Terreng

Onsdag 17.8.16 kl 18 på Setnesmoen. Arrangeres i tilknytning til Terrengkarusellen. Påmelding ved start.

Landevei

Torsdag 18.8.16 kl 18 i Trollstigen. Start ved Trollstigen Gjestegård i Isterdalen. Påmelding ved start.

Tempo

Tirsdag 23.8.16 kl 18 i Nesstranda. 20km løypa med vending i Skorgen (17år og eldre) Egen løype for de under 17 år. Påmelding ved start i Nesstranda.

Aldersklasser på alle rittene:

Ungdom under 15 år

Ungdom 15 - 18 år

Senior over 19 år og eldre

Spørsmål om rittene rettes til Vebjørn, tlf 92432750.

Møre og Romsdals klatrekonge/dronning

Nibberittet, Trollstigrittet og Eresfjord Classic samarbeider i 2016 om å kåre den beste samanlagtryttaren. Desse tre ritta er alle klatreritt i Møre og Romsdal og blir arrangert ila. tre helger på tidlegsommaren. Det er samanlagttida som avgjer og ein må delta i alle tre ritta for å bli med på samanlagtlista;

 

Dette er alle flotte klatreritt i spektakulær vestlandsnatur med mål på toppen av nokre av landets mest kjente stigningar. Konkurransen er sjølvsagt open også for dei som ikkje bur i Møre og Romsdal.

Påmelding
Du melder deg på alle tre ritta som vanlig og sender i tillegg ein epost til klatrekongedronning@gmail.com med namn, adresse, telefonnummer, klubb og alder. Merk at du må delta i ALLE tre ritta for å bli med på samanlagtlista. 

Premiering
Han og ho som ledar samanlagt stiller i ei flott klatretrøye i neste ritt som vinnaren får til slutt! 

Resultat
Samanlagtlista etter alle ritta blir gjort tilgjengelig m.a. på www.frafjordtilfjell.com fortløpande. Kontaktperson for cupen er Geir Hoem (geir@planor.no, 47 47 67 48). 

Last ned plakat her

Styrkeprøven Lillehammer - Oslo 2016

Vi er en gruppe fra Romsdalsregionen som forsøker å få med flest mulig til start i sammen pulje i Lillehammer-Oslo 2016. Hittil er det ryttere fra Rauma, Molde, Kleive og Elnesvågen som er aktuelle, men «alle» er velkomne inn i gruppa.

Vi har blinket oss ut pulje 73 med start kl. 08.01 lørdag 18.juni fra Storhove(SWIX-bygget) på Lillehammer og mål på Valle (Økern) i Oslo 4,5 timer senere.

Det blir felles buss fra Åndalsnes fredag og retur fra Oslo søndag.  Ca.  kr 1 000 pr pers ved 15 stk.  Det er booket 10 rom på hotell i Lillehammer.  I Oslo er det ikke booket hotell ennå.

Vi forsøker å få til fellestreninger søndager kl. 0900 fra KIWI Grandfjæra i Molde.  Oppstart ca. 10.april.

Så er du klar for dette er det bare å hive seg rundt og melde seg på i pulje 73.  Kontakt meg som representant for Rauma SK hvis du har spørsmål.

Med hilsen

Sveinung Talberg

Tlf           71 11 14 52 direkte             Mob         991 60260

Epost        sveinung.talberg@molde.kommune.no


Siste nytt fra Årsmøtet 4.2.16

Torsdag 4.2.16 kl 18 ble det avholdt Årsmøte på Grand Hotell. 23 medlemmer var tilstede. Ordinære årsmøtesaker ble behandlet. Årsmelding og protokoll fra møte finner du i Arkivet. Etter Årsmøtet ble det delt ut premier og utmerkelser for sesongen 2015. 

Kvelden ble avsluttet med 2-retters middag.

Nytt styre er på plass:

  • Leder Vebjørn Bale
  • Nestleder Jan-Roger Brokstad
  • Styremedlem Yngve Grüner
  • Styremedlem Nils Bjarne Krohn
  • Styremedlem Sveinung Talberg
  • Varamedlem Harald Grøtta

Utmerkelser

Per Johnny Døving ble premiert som sammenlagtvinner av Terrengkarusellen for voksne.

Sveinung Talberg ble tildelt Rauma Sykkelklubb sin Vandrepokal for 2015. Sveinung hadde ikke anledning til å komme på Årsmøtet og vil få overlevert pokalen ved første anledning. Les om statuttene her.

Oliver Storbråten ble tildelt Plasto sin Hederspokal for 2015. Les om statuttene her.

Plasto Hederspokal går for 2015 til Oliver Storbråten. Oliver får pokalen for sin aktive deltakelse i mange ritt i Norge og Sverige.

Plasto Hederspokal går for 2015 til Oliver Storbråten. Oliver får pokalen for sin aktive deltakelse i mange ritt i Norge og Sverige.

Klubbmesterskap terreng: 1. Hanne Kjos, nr 2 Ingrid Grüner, nr 3 ble Ingeborg Hole (ikke på bildet)

Klubbmesterskap terreng: 1. Hanne Kjos, nr 2 Ingrid Grüner, nr 3 ble Ingeborg Hole (ikke på bildet)

Klubbmesterskap terreng: nr 1 Philip Storbråten, nr 2 Iver Hole (ikke på bildet), og nr 3 Oliver Storbråten

Klubbmesterskap terreng: nr 1 Philip Storbråten, nr 2 Iver Hole (ikke på bildet), og nr 3 Oliver Storbråten

Klubbmesterskap terreng, nr 1 Yngve Grüner, nr 2 Nils Bjarne Krohn og nr 3 Kåre Gunnar Bakke (ikke på bildet).

Klubbmesterskap terreng, nr 1 Yngve Grüner, nr 2 Nils Bjarne Krohn og nr 3 Kåre Gunnar Bakke (ikke på bildet).

Trollstigrittet 2016

Lørdag 25.6.16 kl 1600 blir Trollstigrittet arrangert for 36. gang! I år har vi bestemt oss for å gå tilbake til start når det gjelder løypen. De første årene var det intervallstart, og med start fra Isterdalen. Det blir det i år også.

Starten i 2016 vil derfor gå fra Trollstigen Gjestegård. Sekretariat og garderober vil bli på Åndalsnes Samfunnshus. Rytterene må derfor ta seg på egenhånd opp til startstedet i Isterdalen. Regner med det blir en fin oppvarming til bakkene.. Det blir turrittklasser fra 17 år og eldre. I tillegg vil Trollstigrittet være en del av Ungdomscupen i Møre og Romsdal for aldersgruppen 11- 16 år.

Påmeldingen åpner i begynnelsen av mars. Vi legger ut en link til påmeldingen på denne siden.

Har du spørsmål om Trollstigrittet er det bare å sende en e-post til raumask@gmail.com eller ringe leder Vebjørn Bale på tlf 92432750.

Nyhetsbrev fra Sykkelklubben - januar 2016

Etter en rolig høst og vinter er tiden nå inne for å tenke neste sesong – 2016.

Spinning

Tradisjonelt sett er høsten og vinteren en rolig tid for syklistene, godt å tenke på andre aktiviteter også. I høst og vinter har sykkelklubben hatt spinning på KICK hver onsdag kl 20. Oppmøtet har vært stabilt bra og vi ønsker å fortsette med denne treningen fram til påske.

 Årsmøte

Torsdag 4.2.2016 kl 19 blir det avholdt Årsmøtet. Sted og saksliste blir sendt ut i løpet av januar. Vi håper mange kommer på dette møtet da vi også kommer til å avholde et medlemsmøte etter årsmøtet. Vi inviterer alle til å komme å diskutere aktiviteten for 2016.

Klubbklær

Vi har et stort lager med sykkelklær, det er bare å ta kontakt med undertegnede hvis noen ønsker å handle. Se bilder og priser på hjemmesiden vår www.raumask.com

Egne arrangement

Når det gjelder egne arrangement i 2016 har vi tatt en beslutning om kun å arrangere Trollstigrittet. Det skjer lørdag 25.6.16 kl 16. Rittet vil bli arrangert på samme møte som det ble i starten på 1980 og 1990 tallet. Dvs at starten vil gå fra Trollstigen Gjestegård med målgang oppe ved kafeen på Trollstigen. Det vil bli enkeltstart. Vi er for tiden i dialog med arrangørene av Eresfjord Classic og Nibberittet. Vi diskuterer muligheter for samarbeidom en klatre-cup for å kåre en ”Klatrekonge” i Møre og Romsdal. Utover dette vil vi også i 2016 arrangere terrengkarusellen på Setnesmoen. Dette var en suksess i fjor som vi ønsker å fortsette med.  Vi vurderer også muligheten til å arrangere en treningskarusell for landevei også. Dette vil vi gjerne snakke mer om på medlemsmøtet etter Årsmøtet.

 Fellestrening

Når det gjelder fellestreninger så vil det heller ikke i 2016 bli satt opp en detaljert plan. I stedet vil vi bestemme oss for en fast dag i uken og på den måten skape fellestreninger. I tillegg skal vi bruke Facebook og sms når vi tar fellesturer utover den faste dagen.


Klubbmesterskap i terrengsykkel

Onsdag 26.8.15 ble det arrangert klubbmesterskap i terrengsykling. 

Det var god deltakelse og vi kåret 3 klubbmestere. Det ble Per Johnny Døving (voksne), Philip Storbråten (gutter) og Hanne Kjos (jenter). Premier blir delt ut på Årsmøtet.

Rittet var også siste ritt i terrengkarusellen. Alle barn som hadde deltatt i minimum 5 av 7 ritt fikk en klubbtrøye i premie. 

Vi mener årets terrrengkarusell har vært en suksess, derfor vil vi også neste år prioritere å arrangere lignende karusell.

RESULTATER