Trollstigrittet 2016

Lørdag 25.6.16 kl 1600 blir Trollstigrittet arrangert for 36. gang! I år har vi bestemt oss for å gå tilbake til start når det gjelder løypen. De første årene var det intervallstart, og med start fra Isterdalen. Det blir det i år også.

Starten i 2016 vil derfor gå fra Trollstigen Gjestegård. Sekretariat og garderober vil bli på Åndalsnes Samfunnshus. Rytterene må derfor ta seg på egenhånd opp til startstedet i Isterdalen. Regner med det blir en fin oppvarming til bakkene.. Det blir turrittklasser fra 17 år og eldre. I tillegg vil Trollstigrittet være en del av Ungdomscupen i Møre og Romsdal for aldersgruppen 11- 16 år.

Påmeldingen åpner i begynnelsen av mars. Vi legger ut en link til påmeldingen på denne siden.

Har du spørsmål om Trollstigrittet er det bare å sende en e-post til raumask@gmail.com eller ringe leder Vebjørn Bale på tlf 92432750.