Nyhetsbrev fra Sykkelklubben - januar 2016

Etter en rolig høst og vinter er tiden nå inne for å tenke neste sesong – 2016.

Spinning

Tradisjonelt sett er høsten og vinteren en rolig tid for syklistene, godt å tenke på andre aktiviteter også. I høst og vinter har sykkelklubben hatt spinning på KICK hver onsdag kl 20. Oppmøtet har vært stabilt bra og vi ønsker å fortsette med denne treningen fram til påske.

 Årsmøte

Torsdag 4.2.2016 kl 19 blir det avholdt Årsmøtet. Sted og saksliste blir sendt ut i løpet av januar. Vi håper mange kommer på dette møtet da vi også kommer til å avholde et medlemsmøte etter årsmøtet. Vi inviterer alle til å komme å diskutere aktiviteten for 2016.

Klubbklær

Vi har et stort lager med sykkelklær, det er bare å ta kontakt med undertegnede hvis noen ønsker å handle. Se bilder og priser på hjemmesiden vår www.raumask.com

Egne arrangement

Når det gjelder egne arrangement i 2016 har vi tatt en beslutning om kun å arrangere Trollstigrittet. Det skjer lørdag 25.6.16 kl 16. Rittet vil bli arrangert på samme møte som det ble i starten på 1980 og 1990 tallet. Dvs at starten vil gå fra Trollstigen Gjestegård med målgang oppe ved kafeen på Trollstigen. Det vil bli enkeltstart. Vi er for tiden i dialog med arrangørene av Eresfjord Classic og Nibberittet. Vi diskuterer muligheter for samarbeidom en klatre-cup for å kåre en ”Klatrekonge” i Møre og Romsdal. Utover dette vil vi også i 2016 arrangere terrengkarusellen på Setnesmoen. Dette var en suksess i fjor som vi ønsker å fortsette med.  Vi vurderer også muligheten til å arrangere en treningskarusell for landevei også. Dette vil vi gjerne snakke mer om på medlemsmøtet etter Årsmøtet.

 Fellestrening

Når det gjelder fellestreninger så vil det heller ikke i 2016 bli satt opp en detaljert plan. I stedet vil vi bestemme oss for en fast dag i uken og på den måten skape fellestreninger. I tillegg skal vi bruke Facebook og sms når vi tar fellesturer utover den faste dagen.